Rekisterinpitäjä

Vaasa Parks Oy Ab (jäljempänä ”Vaasa Parks”)
VP Facilities Oy Ab (jäljempänä ”VP Facilities”)
Yrittäjänkatu 17
65380 Vaasa
06 – 28 28 228
https://www.vpfacilities.fi

Asiakkaidemme tietosuoja on meille tärkeää ja haluamme toimia tietosuojaan liittyvissä asioissa mahdollisimman läpinäkyvästi. Olemme laatineet tietosuojakäytännön, jossa kerrotaan, miten keräämme, käytämme, luovutamme, siirrämme ja säilytämme asiakkaittemme tietoja.  Eri rekistereiden (esim. avainhallintarekisteri, kameravalvontarekisteri, asiakasrekisteri) yksilöidyt tiedot saa ottamalla yhteyttä Vaasa Parksin tai VP Facilitiesin henkilökuntaan. 

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Vaasa Parks ja VP Facilities keräävät ja käsittelevät henkilöstön, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden henkilötietoja mm. Vaasa Parksin/VP Facilities:n ja näiden välisen suhteen hoitamista sekä turvallisuuden takaamista varten.

Esimerkkejä henkilötietojen käyttötarkoituksista:
• Asiakassuhteen hoitaminen (esim. laskutus, asiakaspalvelu)
• Palveluiden tarjoaminen ja tuotanto, sekä niistä tiedottaminen ja markkinointi
• Asiakkaiden oikeussuojan ja turvallisuuden takaaminen, kohteiden omaisuuden suojaaminen sekä rikosten ennaltaehkäiseminen (avainhallinta, kamera- ja kulunvalvonta)
• Toiminnan kehittäminen, tietojen analysointi ja tilastointi

Henkilötietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

Verkkosivun evästeet ja vastaavat teknologiat

Vaasa Parks/VP Facilities-verkkosivuilla käytetään evästeitä ja muita vastaavia teknologioita. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu laitteeseesi keräämään ja tallentamaan tietoa käyttäjän verkkoselaimella tehdyistä valinnoista.

Google Analytics 4: Käytämme sivustollamme Google Analytics -verkkoanalytiikkapalvelua, joka seuraa ja raportoi verkkosivumme käyttöä. Palvelussa tietoja säilytetään 24 kuukautta verkkosivulla vierailun jälkeen.

Dealfront: Käytämme sivustollamme Dealfront-palvelua, joka kerää tietoa sivuston vierailijoista yritystasolla. Palvelussa tietoja säilytetään 24 kuukautta verkkosivulla vierailun jälkeen.

LinkedIn: Käytämme sivuostollamme LinkedIn Insight Tagia, joka mittaa LinkedIn-mainonnan tehokkuutta, sekä kertoo käyttäjä- ja analytiikkatietoa sivustomme kävijöistä. Palvelussa tietoja säilytetään 24 kuukautta verkkosivulla vierailun jälkeen.

Verkkosivuillamme käytetään lisäksi Google Tag Manageria evästeiden hallinnoimiseksi.

Pyydämme suostumustasi näiden evästeiden käyttöön, kun vierailet verkkosivuillamme ensimmäistä kertaa. Voit perua suostumuksesi evästeiden käyttöön koska vain sivulla olevista evästeasetuksista. Evästeiden asetuksiin pääsee sivun vasemmassa alalaidassa olevasta hammasrataskuvakkeesta.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset 

Henkilötietoja saattavat käsittellä Vaasa Parks/VP Facilitiesin työntekijät, sekä Vaasa Parksin emoyhtiö Vaasa Facilitan ja sen tytäryhtiöiden työntekijät. 

Henkilötietoja saattaa käsitellä myös palveluntarjoajamme, jotka tarjoavat meille esim. tietotekniikka- ja analytiikkapalveluita. Tietojen siirrot toteutetaan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja sen asettamissa rajoissa.

Vaasa Parks ja VP Facilities saattavat luovuttaa henkilökohtaisia tietoja myös liiketoiminnan uudelleenorganisoinnin, yhdistymisen tai myynnin yhteydessä em. toimeen liittyvälle kolmannelle osapuolelle. Vaasa Parks ja VP Facilities saattavat joutua luovuttamaan henkilökohtaisia tietoja myös lakisääteisesti, joko oikeustoimiin liittyen tai viranomaisten pyynnöstä. 

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei lähtökohtaisesti siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Tietyt käyttämämme tuotteet edellyttävät tietojen siirtämistä EU:n ulkopuolelle:
– Google Analytics 4
– Hubspot

Siirtojen perusteena on Euroopan komission hyväksymät vakiolausekkeet.

Henkilökohtaisten tietojen suojaus

Vaasa Parks ja VP Facilities suhtautuvat henkilökohtaisten ja muiden tietojen suojaamiseen vakavasti. Vaasa Parks ja VP Facilities säilyttävät henkilökohtaisia tietoja tietojärjestelmissä, joihin on pääsy erikseen rajatuilla henkilöillä, ja jotka sijaitsevat fyysisin turvatoimin suojatuissa tiloissa.

Vaasa Parks ja VP Facilities käyttävät henkilökohtaisten tietojen siirroissa erillisillä käyttöoikeuksilla suojattuja järjestelmiä, joiden teknologia estää tietojen tarkastelun siirron aikana. Tietojen siirrossa käytetään salattuja yhteyksiä, jotka on suojattu esimerkiksi SSL-salauksella.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella henkilötietorekistereissä olevilla henkilöillä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä.

Henkilö voi pyytää tietojensa poistamista Vaasa Parksin tai VP Facilities:n järjestelmistä, jolloin poistamme tai anonymisoimme tiedot, mikäli se on edellä mainittujen tarpeiden puitteissa mahdollista.

Tietosuojaan liittyvät kysymykset

Jos haluat lisätietoja Vaasa Parkin tai VP Facilities:n tietosuojakäytännöstä, tai haluat tehdä henkilötietoihin liittyvän kyselyn tai muutospyynnön, ota meihin yhteyttä. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian.

Vaasa Parks Oy Ab
VP Facilities Oy Ab

Yrittäjänkatu 17
65380 VAASA

Jenna Hoffrén
Palvelukoordinaattori 
jenna.hoffren@vaasaparks.fi

Tämä tietosuojaseloste on päivitetty viimeksi 13.10.2023