KOy Producta II kiinteistö

The Switch Engineeringin käytössä oleva rakennus siirtyi pitkäaikaisen kiinteistösijoittajan omistukseen

Yrittäjänkatu 11-osoitteessa sijaitseva kiinteistö on saanut uuden omistajan. Stefan Träskelinin perheen omistama Wasa NNT-Invest Ltd Oy osti maanantaina 6.9.2021 toteutetussa kaupassa koko KOy Producta II Vaasan osakekannan. Myyjänä oli VP Facilities Oy Ab.  Kauppasummaa ei julkisteta.

”Olen iloinen toimivan ja hyväkuntoisen ja kiinteistön kaupasta ja tulevasta yhteistyöstä The Switch Engineering-käyttäjän kanssa. Meillä on tavoite ja päämäärä investoida lisääkin Vaasaan, johtuen mm. GigaVaasa-alueen viesteistä viime aikoina. Tällä hetkellä meillä on jo kymmeniä pörssiyhtiöitä vuokralla tällä alueella”, Stefan Träskelin toteaa.

Kiinteistö muodostuu runsaan 5000 m²:n teollisuushalleista sekä toimisto-osasta. Rakennus valmistui vuonna 2008.  Kiinteistön sijainti Vaasa Airport Park-yrityspuiston erikoiskuljetusreitin varrella on erinomainen.

”The Switch Engineeringille räätälöity ja Vaasa Parksin rakennuttama tehdas saatiin toteutumaan laajaan yhteistyöhön perustuen. Olihan The Switch Engineering runsaat kymmenen vuotta sitten vielä start-up yritys”, toteaa Ulla Mäki-Lohiluoma, joka on toiminut Vaasa Parks Oy Ab ja kokonaisjakautumisen jälkeen myös VP Facilities Oy:n toimitusjohtajana yhtiöiden varsinaisen toiminnan alusta alkaen.

Vuosien kuluessa yhtiön toiminta on kehittynyt tärkeäksi osaksi EnergyVaasa-yhteisöä ja uusia energiateknologiaratkaisuja tuottavaksi osaajaksi.  Yksi osoitus tästä oli, että japanilainen Yaskawa halusi yhtiön toiminnan osaksi omaa osaamispalettiaan muutama vuosi sitten.

”Rakennuksen siirtyminen seudulla toimivan tutun yhteistyökumppanin haltuun oli nyt luonteva ja hyvä ratkaisu myös VP Facilitiesin perusstrategian kannalta,” Mäki-Lohiluoma toteaa edelleen.

Lisätietoja:

Stefan Träskelin
p. +358 400 954 434
stefan@st-invest.fi

Ulla Mäki-Lohiluoma
p. + 358 40 573 3004
ulla.maki-lohiluoma@vaasaparks.fi

 

Lisää samasta aiheesta